Fordítás,Tolmácsolás,Tanácsadás:ILS 

Kiadványszerkesztés

Az ILS Kiadványszerkesztő Stúdiója teljes körű szolgáltatást kínál magyar nyelvű kiadványok és idegen nyelvű kiadványok elkészítéséhez, a fordítástól kezdve, a nyomdai előkészítésen át, a nyomdailag kivitelezett végtermékig. Leggyakrabban a kiadványszerkesztést az alábbi szoftverekkel végezzük: Adobe FrameMaker, InDesign és Quark Xpress.
Specialitásunk a layoutban található eredeti szöveg kicserélése az általunk készített fordítások szövegével úgy, hogy az az eredetivel mindenben megegyezzen. Ezzel a technológiával válik költséghatékonnyá a kiadvány- és katalógusfordítás.
Mivel a kiadványszerkesztés gyakran történik Macintosh gépeken, az ILS Kiadványszerkesztő Stúdió is rendelkezik modern Macintosh számítógéppel. De nem csak a technológiai háttérnek kell biztosítottnak lennie a kiadványszerkesztés zökkenőmentes elvégzéséhez. Az idegen nyelvű dokumentáció honosítása magas szintű tárgyi ismeretet és hozzáértést kíván. Irodánk az ezzel kapcsolatos szervezési feladatokat is átvállalja Öntől. Dokumentációk honosításához vagy cégismertetők elkészítéséhez nem szükséges más-más cégekhez fordulnia, nálunk mindent egy kézből megkaphat.

ILS Nemzetközi Fordító Szolgálat Kft.    |   1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu